GIMCANA

03/12/2021

La Taula de la Discapacitat del Pla de l'Estany juntament amb l'Associació Banyoles Comerç i Turisme organitza en motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitat una gimcana per diferents establiments de Banyoles.

Hi ha 10 plafons repartits diferents establiments de Banyoles, sense barreres arquitectòniques. Cada plafó conté un missatge reivindicatiu. Els plafons formen part d'una campanya de sensibilització que la Taula de la Discapacitat va portar a terme durant el 2020.

Els participants agafaran una butlleta d'un dels 10 establiments (tots en tindran) i hauran de buscar tots els plafons per tal de poder omplir els buits de les frases amb els missatges que estan a la butlleta.

Un cop omplerta la butlleta hauran de portar-la a l'Oficina de Cal Moliner. Es farà un sorteig de 3 lots amb productes de les entitats de la Taula de la Discapacitat i de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme. Les 10 primeres persones que entreguin la butlleta obtindran un regal extra.

En nom de la Taula de la Discapacitat del Pla de l'Estany, moltes gràcies per la vostra participació!

Associació Junts i Endavant, Associació Famílies Presents, Fundació Estany, Fundació Autisme Mas Casadevall, Associació MIFAS, Centre El Puig, Granés Fundació, Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) Pla de l’Estany i Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.