IV Edició de la Festa de l'aigua

04/07/2017

Us proposem la 4a edició de la Festa de l'aigua els dies 13 i 14 de juliol

Banyoles, una ciutat que viu íntimament vinculada a l'aigua, aigua quieta i també aigua que corre a través dels carrers i places.

L'estany, aigua calma que en un entorn natural únic ens permet gaudir d'un espai per l'esbarjo, la tranquil·litat i també les activitats esportives. L'aigua que es mou per recs dissenyats fa un miler d'anys, que ens ha fet créixer, que ha donat vida, energia i vitalitat a la ciutat des del seu origen i fins l'actualitat.

I finalment l'aigua refrescant, lúdica, musical, vital que ens serveix d'inspiració i pretext per compartir en aquests entorns propostes culturals que convidin a sortir i gaudir-los d'una altra manera.

Us hi esperem, no cal dir-ho! Amb en Miquel Torrent i en Salvador Duran al passatge del Rec Major, on hi havia l'antic molí de cal Nocaire, on el salt del rec  i les antigues pedres del trull d'oli ens faran d'escenografia històrica i musical per un espectacle de narració de contes per adults. Us esperem també amb la Natalya Nesterchuck i l'Àngel Pubill a la Tirona, que interpretaran temes de rock, blues i de jazz  de clàssics com J. Lee Hoocker, J. Zelada, B. B. King, E. Clapton, A. Franklin, C. Jobim o G. Gershwin mentre gaudim del capvespre en l'entorn màgic de l'estany.