SANT JORDI 2021

01/04/2021

Us presentem la Campanya Sant Jordi 21 de promoció pel comerç i la restauració de Banyoles que us animem a participar-hi.

SANT JORDI 2021

Amb el nexe d’un conte de Banyoles, “La Xicota del Drac de Banyoles”, es fa una activitat per la mainada i així dinamitzar el comerç de la ciutat de Banyoles una setmana o dos abans de la diada de Sant Jordi.

Hi ha 15 làmines en blanc, perquè els nens i les nenes poden dibuixar el text que hi ha a sota, que és una part del conte. Totes les 15 làmines juntes fan el conte complert. Aquestes làmines les podran trobar en diferents establiments de l’associació de Banyoles Comerç i Turisme. Cada establiment tindria un número de pàgina diferent. A Cal Moliner es tindran totes les 15 làmines per qui no les tingui totes a pocs dies per finalitzar el termini.

El mateix dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, a les 5 h i a les 7 h de la tarda, hi haurà un espai, a la Plaça Major, on els nens i nenes que vulguin, els hi signaran el conte, que ells mateixos han dibuixat, les autores Duaita Prats i Elisabet Saus. I podran passar una bona estona mentrestant els enquadernen el conte.