è bo, è mel!

En la parla popular molta gent utilitza l’expressió ‘è mel’ per dir que una cosa és molt bona o li agrada molt, d'aquí ve el nom d'aquesta nova companya gastronòmica.

Del 28 de maig al 6 de juny al È BO, È MEL! podrem trobar una sèrie de tapes, plats i menús inspirats en la nostra marca #debanyoles oferts pels restauradors locals participants, junt amb una programació d’espectacles i tallers en petit format, duts a terme per artistes del nostre territori.

Paral·lelament els dies 4, 5 i 6 de juny podrem gaudir de la 43ena edició de l’Exposició de Flors

- Un itinerari per alguns dels rentadors que encara es conserven en els nostres recs decorats amb motius florals pels alumnes de les escoles de Banyoles i Comarca,

- Un nou i exclusiu muntatge de les Guerrilleres del Ganxet a la Plaça Major.

- Un muntatge especialment pensat pels alumnes del màster en disseny i Producció d’Espais de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) al Claustre del Monestir.

- Un altre muntatge floral al tram del rec Major que passa per Cal Moliner, un projecte de col·laboració entre INS Josep Brugulat (PFI-PIP “Auxiliar de vivers i jardins”) i l’Escola d’Art d’Olot (CFAM Revestiments Murals).

- I també el ja tradicional Concursos d’Aparadors que engalanaran la ciutat de Banyoles durant el cap de setmana.