PASSAPORT

Els 600 primers participants podran obtenir una bossa de malla, gentilesa de l’Ajuntament de Banyoles, així que portin els PASSAPORTS amb els vuit segells diferents a Cal Moliner, plaça Major, 36, Banyoles, de dilluns a divendres, de les 10h a les 14h, fins el 31 d’octubre de 2021.  

El sorteig es realitzarà la setmana del 15 al 20 de novembre de 2021.  Els premis consistiran en vals regals per gastar als establiments de restauració associats, per valor de 50 €, per a un àpat. Tenen una data de caducitat fins el 31 de desembre 2021.

L’elecció dels guanyadors es farà a l’atzar mitjançant l’extracció per part d’una “ma innocent”, segons el mateix número de premis. La notificació del premi es farà per mitjà de telèfon. Es faran dos intents de trucada. En cas de no poder notificar en primera instància el guanyador o bé de manca de resposta d’aquest, el premi s’atorgarà al suplent i es procedirà a seva la notificació. Aquest procediment es repetirà les vegades necessàries fins trobar un guanyador. L’organitzador es reserva el dret a utilitzar les dades proporcionades pels guanyadors en la seva inscripció al sorteig.